Kantine Bezoek? Coronatoegansbewijs Verplicht!

Beste leden,

Zoals u waarschijnlijk wel vernomen zult hebben heeft de overheid besloten dat per 25 september 2021 de 1,5 meter-regel voor sportkantines komt te vervallen.

Wel is het vanaf 25 september 2021 verplicht om, om toegang te hebben tot de totale horeca, dus ook sportkantines, een “coronatoegangsbewijs” te hebben alsmede een legitimatiebewijs.

Dit geldt ook voor onze vereniging.

Wat houdt dat in:

Als u alleen komt schieten (zonder bezoek aan de kantine) dan kunt u via de aangegeven corridor rechtstreeks van de ingangsdeur naar het schietbureau en de schietbanen. Dit zonder coronatoegangsbewijs.

Als u op enig moment de ruimte van de kantine betreedt, kan dit via de doorgang bij de bar waar dan het coronatoegangsbewijs en uw legitimatie zal worden gecontroleerd. U dient deze te allen tijde bij u te hebben. Zonder geldig coronatoegangsbewijs en legitimatie mag de kantineruimte niet worden betreden.

Zoals gezegd betreft dit een overheidsmaatregel die wij verplicht zijn toe te passen. Wij respecteren ieders mening, maar het heeft dus geen enkele zin om hierover met ons of de medewerkers in discussie te gaan. Doe dat dan ook s.v.p. niet!

De controle op de naleving is opgedragen aan de gemeentes die daarvoor extra geld te beschikking hebben gekregen. Er is aangekondigd dat er regelmatig zal worden gecontroleerd en bij niet naleving gelden er forse sancties.

Mocht door uw toedoen of nalaten er aan de vereniging een dergelijke sanctie worden opgelegd dan zullen wij u daarvoor helaas aansprakelijk moeten stellen.

Het bestuur van S.V. Generaal Chassé.

Updated: september 18, 2021 — 3:53 pm