SSC Tichelrijt vanaf 6 September weer geopend

Vanaf zondag 6 september zal Schietsportcentrum Tichelrijt ook weer op zondag geopend zijn.

Uiteraard volgens de reeds bekende regels die op alle andere dagen van de week ook gelden en dus bij u allen reeds bekend zijn.

Het erop toezien, dus handhaven van de regels (zie onderstaand) zoals de 1,5 meter afstand regel, het aantal leden in de kantine, is de verantwoordelijkheid van uzelf voor zowel op de baan als in de kantine !

Je gaat het Schietsportcentrum binnen via de normale ingang aan de zijkant van het gebouw. Je verlaat het gebouw langs de nooduitgang aan de voorzijde van het gebouw. Sluit deze deur achter je.

Iedereen desinfecteert zijn/haar handen vóór hij/zij het Schietsportcentrum binnen komt. Hiervoor hangt een dispenser in de hal bij de ingang.

In de kantine staan een aantal barkrukken en tafels met stoelen. Deze worden gebruikt door de schutters die vóór of na het schieten nog even iets willen nuttigen. Dit betekent niet dat je de hele middag kunt blijven zitten. Doe je natje en/of droogje, maak je schietbeurt en eet of drink daarna nog iets en ga dan weer op huis aan. Zo is er ook ruimte voor de schutters die later in de middag komen. Ga niet in groepen bij elkaar staan. Er zijn nooit meer personen in de kantine dan er stoelen of barkrukken zijn. Heb je al geschoten en zit je al even en zie je dat iemand klaar is met zijn/haar schietbeurt ben dan solidair en sta jouw plaats af aan deze persoon.

Maak zoveel als mogelijk thuis gebruik van het toilet. Gebruik je het toilet op het Schietsportcentrum maak deze dan ook weer schoon. Hiervoor zijn de middelen aanwezig in de toiletten.

Er zijn nooit meer personen op de geweerbaan en de pistoolbaan aanwezig dan er schietpunten zijn. Voor de geweerbaan betekent dit 6 personen maximaal, voor de pistoolbaan betekent dit 7 personen maximaal.

En er geldt natuurlijk nog steeds dat je niet komt schieten wanneer je je niet lekker voelt. Kortom de bekende RIVM regels.

Indien bovenstaande regels niet nageleefd / gehandhaafd worden zijn wij genoodzaakt om op zondag het Schietsportcentrum weer te sluiten !!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van SSC Tichelrijt,

Peter Snoeren,

Secretaris / Penningmeester.

Updated: september 3, 2020 — 2:05 pm